Διαδρομή Μελανία
Από 54€ το άτομο
Διαδρομή Μελανία
Από 54€ το άτομο

Σε όλα τα πράγματα στην φύση υπάρχει κάτι άξιο θαυμασμού, Αριστοτέλης

1. Περιγραφή

Ανακαλύψτε την εντυπωσιακή ομορφιά και την καθημερινότητα των νησιωτών στα γραφικά χωριά της Αιγιάλης – των Θολαρίων, της Λαγκάδας, και του Όρμου. Μια πεζοπορία στην φύση, τον πολιτισμό και την παράδοση με έναν έμπειρο τοπικό οδηγό που θα μας οδηγήσει στο αρχαίο μονοπάτι της Αμοργού.

Αναχωρούμε από το ξενοδοχείο Vigla που είναι το σημείο εκκίνησης και κατευθυνόμαστε στο χωριό Λαγκάδα, ακριβώς απέναντι από το δικό μας, τα Θολάρια. Αναπνεύστε αναζωογονητικό θαλασσινό αέρα και απολαύστε μια διαδρομή μέτριας δυσκολίας. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αφεθείτε εντελώς στο μεγαλειώδες τοπίο του όρμου της Αιγιάλης. Θυμηθείτε να έχετε το νου σας καθώς σίγουρα θα εμφανιστούν στον δρόμο σας χαριτωμένα κατσικάκια και γαϊδουράκια.

Μπορούμε να πάρουμε την διαδρομή για το χωριό Στρούμπος ή την άλλη που οδηγεί στην διάσημη εκκλησία της Παναγιάς Επανοχωριανής όπου πλήθος πιστών συρρέει τον Δεκαπενταύγουστο, στο μεγάλο πανηγύρι που πραγματοποιείται. Η επόμενη στάση είναι ένα παραδοσιακό καφενείο για να απολαύσουμε ένα φλυτζάνι καφέ ή φρέσκα παραδοσιακά γλυκά.

Τελευταία και καλύτερη αφήνουμε την επίσκεψή μας στην καταπληκτική μικρή εκκλησία της Αγ. Τριάδας που χτίστηκε για να προστατέψει τους κατοίκους από επιδρομές (ήταν φρούριο παλιότερα, η εκκλησία χτίστηκε αργότερα). Πρόκειται για αξιοθέατο που πρέπει κάποιος να επισκεφτεί.

Το μονοπάτι που ακολουθούμε προς τον όρμο της Αιγιάλης είναι από τα αρχαιότερα και πιο καλοδιατηρημένα του νησιού. Τερματίζουμε με μπάνιο στην θάλασσα και γεύμα στην Αιγιάλη. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

2. Χρήσιμες Πληροφορίες
Έναρξη: Θολάρια
Τερματισμός: Αιγιάλη
Απόσταση: 7,5 χλμ.
Διάρκεια: 2 ώρες
3. Επιπλέον Πληροφορίες
Συμπεριλαμβάνεται: Επισκέψεις με συνοδεία, γλύκισμα, γεύμα, μεταφορά από / προς Αιγιάλη.
Δεν συμπεριλαμβάνεται: Ποτά.

Μην ξεχάσετε: Παπούτσια πεζοπορίας, καπέλο, 1 λίτρο επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι νερό, φωτογραφική μηχανή.

4. Τιμή
Μεμονωμένου: 60€ / άτομο
Γκρουπ: 54€ / άτομο (πάνω από 6 άτομα)
Περισσότερες Περιπέτειες

Λαχταρώ να ζήσω ώστε να μπορώ να εξερευνώ ο,τιδήποτε θεωρείται ένας νέος κόσμος για μένα και τίποτα λιγότερο, Oscar Wilde

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
15% έκπτωση σε όλες τις δραστηριότητες για Ιούλιο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο
OFFER2022
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
15% έκπτωση σε όλες τις δραστηριότητες για Ιούλιο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο
OFFER2022