DREAM BIG

Dream Blue

Το Dream Blue είναι ταξιδιωτικό γραφείο που προσφέρει δραστηριότητες και θεματικές περιηγήσεις στην Αμοργό και στα νησιά των Κυκλάδων γενικότερα. Είμαστε οι άνθρωποι του ξενοδοχείου Vigla και πιστεύουμε ότι η εμπειρία του επισκέπτη περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από τα κτίρια μόνο του ξενοδοχείου.

Με το κέφι και την αυθεντικότητά μας αλλά και την επιθυμία να μοιραστούμε τις ανθρώπινες αξίες, σας αποκαλύπτουμε τους κρυμμένους θησαυρούς της Αμοργού. Αγαπάμε το νησί, τα ήθη και έθιμά του και το βασικό μας μέλημα είναι να προστατεύσουμε την πολιτιστική, ιστορική και φυσική κληρονομιά του. Με τις δραστηριότητες και περιηγήσεις, ελπίζουμε να μοιραστούμε αυτές τις γνώσεις μαζί σας και να σας δώσουμε την ευκαιρία να αντιληφθείτε σε βάθος του ντόπιους, την καθημερινότητά τους και την ιστορία του τόπου.

Γι’ αυτό και θα ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία σε αυτό το μοναδικό νησί. Διαλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων και θεματικών περιηγήσεων:

• Πεζοπορία στα μονοπάτια της Αμοργού
• Μαθήματα μαγειρικής
• Μαθήματα χορού
• Περιήγηση σε αξιοθέατα (αρχαιολογικά μνημεία)
• Εκδρομή με σκάφος
• Βόλτα με γαϊδουράκι και πολλά, πολλά ακόμη…

Εκτός από τις προτεινόμενες θεματικές περιηγήσεις, διαθέτουμε κι άλλες κατά παραγγελία περιηγήσεις, κομμένες και ραμμένες στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ήρθε η ώρα να περάσετε υπέροχες στιγμές και να μοιραστείτε μαζί μας την αγάπη που έχουμε για αυτόν τον τόπο! Ετοιμαστείτε να δημιουργήσετε πολύτιμες αναμνήσεις!

Γνωρίστε την Ομάδα Όνειρο

Δέσποινα Γιαννακοπούλου
(Η Οργανωτική)

Επίμονη, ανήσυχη και δημιουργική αναζητά πάντα να προσφέρει το καλύτερο σε αυτούς που την εμπιστεύονται. Ζει μόνιμα στην Αμοργό, και ανακαλύπτει όλο και περισσότερα πράγματα που έχουν σχέση με τον πολιτισμό, την γαστρονομία και την ιστορία του νησιού. Μέσα από το Dream Blue της δίνεται η ευκαιρία να προσφέρει την δυνατότητα σε ανθρώπους να ζήσουν την πραγματική διάσταση της ζωής των νησιών.

Σόφη Συνοδινού
(Η Περιπετειώδης)

Ευγενική και πρόσχαρη, με ελληνικές και γαλλικές ρίζες. Της αρέσουν πολύ τα ταξίδια και αυτό που αγαπά περισσότερο είναι να ανακαλύπτει νέα μέρη, να γνωρίζει ανθρώπους και να μαθαίνει καινούρια πράγματα. Κάνει αυτή την δουλειά για να μοιραστεί μια ιδεολογία, έναν τρόπο ζωής. Έτσι, της δίνεται η δυνατότητα να μοιραστεί το δέσιμο που έχει με το νησί και την ανησυχία της για την διατήρηση και προστασία των εθίμων και της πολιτιστικής κληρονομιάς του.

Δημήτρης Κανάκης
(Ο Παραδοσιακός)

Με καταγωγή απο την Ηρακλειά, αλλα μεγαλωμένος στην Αθήνα…θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που κατοικεί στην Αμοργό! Θα τον βρείτε να πεζοπορεί, να κάνει καγιάκ ή να γλεντάει σε κάποιο πανηγύρι κάπου ανάμεσα από τη Νάξο και την Αμοργό! Σχοινούσσα, Ηρακλειά, Κουφονήσι, Κέρος, Δονούσα, Αμοργός, αλλά και Πάνερμος κι “Απίσω τόποι” είναι η γειτονιά του. Μαζί του θα γίνετε κοινωνοί της Μικροκυκλαδίτικης φιλοξενίας και θα κάνετε “μεγάλη ζωή…στις Μικρές Κυκλάδες!”

Αντώνης Ρούσσος
(Ο Εναλλακτικός)

Αναλυτικός, περιγραφικός και με χιούμορ. Οι ιστορίες που γνωρίζει από τα παλιά χρόνια, μπορούν να σας ταξιδέψουν πολύ πίσω στον χρόνο. Κατάγεται από την Αμοργό αλλά έχει μεγαλώσει στην Κρήτη και επέστρεψε στον τόπο του πατέρα του λόγω της μεγάλης του αγάπης για το νησί, την ιστορία του, τους ανθρώπους και τον τρόπο ζωής τους. Αυτή η αγάπη τον κάνει να θέλει να τα μοιραστεί όλα αυτά μαζί μας.